Arestul poliţiei va fi modernizat

0
403

Luni, 19 septembrie, şeful inspectoratului, chestor de poliţie, dr. Viorica MARINCAŞ, a semnat contractul privind execuţia obiectivului de investiţii „Consolidare, modernizare şi extindere arest la sediul IPJ Maramureş”.
Firma desemnată cîştigătoare este SC Proiect Invest-SRL, Satu Mare, iar lucrările vor începe în 26 septembrie a.c. şi se vor derula pe o perioadă de 36 de luni. Vor fi avute în vedere îmbunătăţirea condiţiilor de cazare, a dotărilor în funcţie de gradul de uzură, optimizarea sistemelor fizice de siguranţă (uşi, gratii, plase de protecţie, încuietori, zăvoare etc.), modernizarea sistemelor de supraveghere video şi a mijloacelor de semnalizare, alarmare şi comunicaţii, factori determinanţi în respectarea demnităţii umane şi a drepturilor persoanelor private de libertate.

În Borşa. Trei minori sînt cercetaţi pentru furt calificat şi conducere fără permis

Poliţiştii maramureşeni au identificat trei minori, bănuiţi că ar fi sustras un autoturism de pe raza localităţii Borşa.
În data de 17 septembrie, în jurul orei 23, o femeie, din Borşa, a sesizat poliţia că i-a fost furat autoturismul. Ea a declarat că, a lăsat maşina parcată pe strada Victoriei, cu portierele neasigurate şi cheile în bord.
La scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat, la o distanţă de aproximativ 4 km, în şanţul din stânga direcţiei de deplasare. Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea a trei minori, toţi în vârstă de 17 ani, din Borşa, bănuiţi de comiterea faptelor.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.