Baschet. Masculin. Liga Naţională – Azi, derby la retrogradare

0
343

BCM Olimpic Baia Mare – Phoenix Galaţi

BCM Olimpic Baia Mare şi Phoenix Galaţi este meciul care poate decide echipa care va evolua şi în sezonul viitor în Liga Naţională, partidă care ne dorim să fie tranşată de formaţia antrenată de Sebastian Man şi Dan Donca. Derby-ul echipelor ce ocupă ultimele două locuri este restanţă din etapa 3 a Ligii Naţionale şi este programat pentru azi, de la ora 19, în sala polivalentă „Lascăr Pană”.

„Principalul nostru obiec­tiv în această perioadă este să pregătim cît mai bine partida cu Galaţiul. Vom da totul pe teren pentru a cîştiga acest meci”, a declarat, ieri, în cadrul conferinţei de presă team managerul Rasa Mijuskovic.
Partida este una extrem de importantă pentru ambele grupări, despărţite fiind în clasament de un singur loc şi ocupînd locurile 9, respectiv 10. Prin prisma rezultatelor de pînă acum azi ne aşteptăm la un meci extrem de echilibrat, dar şi tensionat în acelaşi timp, însă, la final, sperăm ca victoria să aparţină echipei băimărene. Iar la un eventual succes al gazdelor un aport considerabil îl pot avea şi spectatorii, BCM Olimpic făcînd apel la suporteri să vină în număr cît mai mare. Baschetbaliştii băimăreni au nevoie mare de sprijinul suporterilor, care prin atmosfera care o vor crea pot împinge elevii lui Sebastian Man şi Dan Donca spre a doua victorie din Liga Naţională. Preţul unui bilet la meciul de azi costă 5 lei, dar organizatorii pregătesc, ca la fiecare partidă de acasă, numeroase tombole pentru iubitorii baschetului băimărean.
Preşedintele George Opriş are încredere că echipa sa poate obţine un rezultat pozitiv azi, dar şi în viitoarele etape care au mai rămas din acest an. „Echipa se află într-un trend ascendent. Încercăm ca pe final de an să reducem la jumătate momentele mai puţin bune ale echipei. Nu neg că mai avem probleme la echipă, dar acestea sînt mici şi, din punctul meu de vedere, dacă avem alături de noi sponsorii şi sprijinul comunităţii vom juca şi în sezonul următor în Liga Naţională”, a precizat George Opriş în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă. Aşadar, azi haideţi să ne susţinem necondiţionat favoriţii, de la primul fluier şi pînă-n ultima secundă în tentativa cuceririi celui de-al doilea succes din Liga Naţională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.