Armă ridicată în urma unei percheziţii domiciliare

0
362

Marţi, 28 martie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti din Târgu Lăpuş, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza oraşului Târgu Lăpuş. A fost vizat un bărbat, de 37 de ani, cercetat într-un dosar penal pentru comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.
În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit o armă neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat. Bunul identificat, deţinut ilegal, a fost ridicat în vederea expertizării.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Persoane date în urmărire, depistate şi încarcerate

• În data de 28 martie, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au identificat un bărbat, de 39 de ani, din oraş, pe numele căruia Tribunalul Satu Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost condamnat la executarea a 2 ani şi 6 luni detenţie, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Acesta a fost depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.
• În Baia Mare, un echipaj de ordine publică, care efectua serviciul de patrulare pe strada Victor Babeş, a identificat un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în Remeţi pe Someş. În urma verificărilor, poliţiş­tii au constatat că cel în cauză posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost predat Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş, în vederea continuării procedurilor privind executarea pedepsei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.