Festivalul de Teatru

0
336

Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei organizează a II-a ediţie a Festivalului de Teatru pentru elevii de liceu, în perioada 5-7 aprilie, în sala de spectacole de la Palatul Cultural din localitate.
În cadrul festivalului, Secţia de Teatru a Centrului Cultural Sighetu Marmaţiei prezintă în premieră „OFELIA”, o adaptare după piesa „Hamlet, Prinţ al Danemarcei” de William Shakespeare, în interpretarea unui grup de tineri şi mai puţin tineri pasionaţi de actorie. ”Spectacolul urmăreşte destinul Ofeliei, relaţiile cu celelalte personaje, cauzele care duc la sinuciderea tinerei iubite a lui Hamlet. Am ales să prezentăm în prim-plan acest personaj, întrucât gama sentimentelor şi trăirilor pe care le exprimă oferă o paletă largă de abordare actoricească şi regizorală ”- precizează Ioan Dorel Todea, care semnează scenariul, scenografia şi punerea în scenă a spectacolului.
Costumele sunt asigurate de Casa de modă Ileana Vassiliev. Distribuţia: Denisa Vraja (Ofelia), Adela Neag (Regina), Mihai Petreţchi (Hamlet), Alexandru Iura (Horaţiu), Darius Colopelnic (Lartes), Dorel Todea (Polonius).
PREMIERA va avea loc joi, 6 aprilie, de la ora 18.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.