În Vad, o persoană a decedat în urma unui eveniment rutier

0
1642

Un bărbat de 55 de ani din Baia Sprie, victimă a unui accident rutier, a decedat în ciuda tuturor eforturilor depuse de poliţişti şi medici pentru a-l salva.
Joi, la ora 17, în localitatea Vad, a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, un bărbat, de 55 de ani, din Baia Sprie, în timp ce conducea o autoutilitară spre localitatea Lăschia, nu a adaptat viteza de deplasare la intrarea într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de şanţul de pe marginea drumului. În urma impactului, conducătorul auto a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 12 m de autoturism.
În ajutorul victimei a sărit un poliţist, care s-a întâmplat să se afle în apropierea locului accidentului. Poliţistul i-a acordat victimei primul ajutor şi a efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului SMURD.
Bărbatul a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean Baia Mare, dar, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, acesta a decedat ieri.

Un gest necugetat poate avea urmări nebănuite

O femeie, în vârstă de 32 de ani, din Baia Mare, este cercetată pentru vătămare corporală din culpă, după ce a provocat un incident în trafic, care a dus la rănirea unei persoane. Ea nici nu şi-a dat seama de urmările manevrei efectuate, întrucât persoana rănită se afla într-un mijloc de transport în comun.
Joi, la ora 17.30, conducătorul unui autobuz, care transporta persoane pe o rută de transport în comun din municipiul Baia Mare, a oprit la culoarea roşie a semaforului electric, situat la intersecţia străzilor Vasile Lucaciu cu Electrolizei. La culoarea verde a semaforului electric, a pornit de pe loc, dar a frânat brusc pentru a evita impactul cu un autoturism, al cărui şofer a schimbat benzile de deplasare fără să se asigure corespunzător. În acel moment, o femeie, în vârstă de 76 de ani, care se afla în picioare în autobuz, a căzut şi a suferit leziuni corporale.
La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă care a transportat victima la spital. Leziunile suferite de aceasta nu au necesitat internarea.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul autoturismului, în persoana unei femei, de 32 de ani, din Baia Mare. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În Borşa – Trei minori au furat un autoturism şi l-au abandonat în Dej

În data de 12 iunie, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi despre faptul că, în noaptea precedentă, autori necunoscuţi au sustras un autoturism, din garajul unui imobil situat pe strada Victoriei.
În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, autoturismul a fost găsit abandonat pe raza municipiului Dej, judeţul Cluj, la o zi după reclamarea furtului. Poliţiştii şi-au continuat investigaţiile şi au stabilit că, bănuiţi de comiterea furtului sunt trei minori, din Borşa, cu vârste între 15 şi 17 ani. Autoturismul, care nu prezenta avarii la nivelul caroseriei, a fost restituit părţii vătămate.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.