Contrabandă – ţigări confiscate

0
244

Poliţiştii Biroului Transport Feroviar Maramureş au executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun şi produse din tutun, în zona limitrofă căii ferate şi în trenurile de călători care circulau pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Dealul Ştefăniţei.
În trenul de călători, care circula între Vişeu de Jos şi Halta Iza, a fost depistat un bărbat, de 47 de ani, din localitatea Ocna Sibiului, cu 20 de pachete de ţigări, de diferite mărci, fără a deţine documente de provenienţă pe timpul transportului. Acesta a fost sancţionat contravenţional.
De asemenea, în trenul care circula pe relaţia Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei, au fost găsite abandonate 600 bucăţi ţigarete, în valoare de 600 lei, într-un coş pentru hârtii. Acestea au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea confiscării.
Şi poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Baia Mare care comercializa ţigări. Asupra acestuia au fost găsite 140 de ţigarete, în valoare de 70 lei.
În toate cazurile poli­ţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Trei suspecţi de tâlhărie cercetaţi de poliţişti

Poliţiştii din localitatea Şomcuta Mare au fost sesizaţi, sâmbătă, la ora 19:30, că, un bărbat, de 71 de ani, din localitatea Prislop, în timp ce se afla în aproprierea casei, a fost atacat de trei persoane care i-au luat portofelul în care avea bani şi alte acte. În urma cercetărilor şi cu sprijinul poliţiştilor din Boiu Mare şi Ileanda (jud. Sălaj), au fost identificaţi trei suspecţi, de 20, 21 şi 23 de ani, din Ileanda. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit victimei. Cercetările continuă cu suspecţii în stare de reţinere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.