Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

0
243

Poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele unor conducători auto după ce au constatat 7 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: conducere fără permis, de încredinţare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii unui permis de conducere corespunzător unei persoane fără permis, de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi patru infracţiuni de conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.
• Miercuri, la ora 15:30, poliţiştii băimăreni au depistat în trafic, pe B-dul Bucureşti, un autoturism, condus de un minor, de 17 ani, din municipiu. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie. Proprietarul i-a încredinţat minorului autovehiculul pentru a-l conduce pe drumul public.
• Tot în Baia Mare, o băimăreancă, de 79 de ani, a sesizat poliţia că, în jurul orei 11, în timp ce s-a deplasat în calitate de pieton pe aleea de acces la piaţa Gării, a fost acroşată de un autoturism. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi nu a rămas internată. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, un bărbat, de 68 de ani, din localitatea Coltău.
• Pe numele a 4 conducători auto, bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 30 şi 47 de ani, au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice. Infracţiunile au fost constatate la Ruscova, Ulmeni, Băiţa şi Remeţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.