Festival internaţional de folclor în Serbia

0
433

În intervalul 14 – 18 august 2017, Ansamblul Mugurelul de la Clubul Copiilor Sighetu Marmaţiei se va afla în Uzice – Serbia, unde va participa la cea de-a IX-a ediţie a festivalului internaţional de folclor “Children’s Folklore Festival “Licidersko srce”. Copiii din Maramureş vor reprezenta România la acest renumit festival care are ca scop promovarea folclorului şi a tradiţiilor din diferite state dar şi legarea de noi prietenii şi prezentarea ţărilor participante.
Ioan Muntean, directorul Clubului Copiilor Sighetu Marmaţiei a solicitat sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş pentru a fi acoperite costurile transportului până în Serbia şi retur. La ultimă şedinţă a CJ Maramureş, aleşii judeţeni au aprobat alocarea, din rezerva bugetară, a sumei de 5.000 de lei pentru ca această deplasare să fie posibilă.
“Le doresc mult succes reprezentanţilor Maramureşului, care la acest festival vor reprezenta, de fapt, întreaga Românie. Am încredere că prestaţia lor va fi una deosebită şi va fi apreciată atât de juriu, cât şi de publicul spectator”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.