Serviciul de permise şi paşapoarte

0
235

Ieri, 18 august 2017, subprefectul Alexandru Cosma s-a întîlnit cu structurile specializate pentru permise şi paşapoarte. Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, chestorul de poliţie dr. Viorica Marincaş, şi inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi ”Pintea Viteazul Maramureş”, lt. col Marcel Petru Florişteanu, s-au referit la organizarea activităţii şi a serviciilor de pază, la regulile de acces şi de circulaţie în obiective, la conduita în serviciu a angajaţilor de la permise şi paşapoarte.
Subprefectul Alexandru Cosma a spus: “Am considerat necesar să implementăm măsurile de securitate care, până la urmă, sunt în folosul serviciilor publice comunitare. Evaluarea riscurilor de patrimoniu ne determină să aducem îmbunătăţiri cu privire la dotarea clădirii în care funcţionează cele două servicii publice aflate în slujba cetăţeanului. De asemenea, trebuie să ne adaptăm progresului tehnologic, să implementăm, din punct de vedere tehnic, servicii de monitorizare performante şi să beneficiem de intervenţia rapidă a structurilor specializate în cazul producerii unor incidente de securitate sau de păstrarea ordinii şi liniştii publice”.
Conducerea Instituţiei Prefectului – Judeţul Maramureş va solicita de la nivel central fondurile necesare pentru modernizarea clădirii şi a sistemului de monitorizare, respectiv a lucrărilor de mentenanţă a sistemului de securitate existent. (D.B.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.