Prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau piese de la un autoturism

0
195

Spiritul civic dovedit de un băimărean care a sesizat poliţia în momentul în care a observat că trei persoane sustrăgeau mai multe piese de la un autoturism, a dus la prinderea în flagrant a bănuiţilor şi recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Luni seara, la ora 22:50, un băimărean a sesizat poliţia prin SUAU 112 despre faptul că, trei persoane au sustras mai multe piese de la un autoturism, ce staţiona de mai multe zile la periferia localităţii Lăpuşel. În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, unde au identificat doi tineri, de 20 şi 26 de ani, şi un bărbat, de 55 de ani, domiciliaţi în localitatea Mogoşeşti. Aceştia transportau piesele sustrase şi elemente de caroserie cu ajutorul unor biciclete.
Puşi în faţa faptului împlinit, aceştia au recunoscut că, şi în data de 26 august a.c., au mai sustras piese de pe acelaşi autoturism. Toate piesele sustrase şi elementele de caroserie au fost restituite proprietarului.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.