10 situaţii de urgenţă

0
267

• Vineri, pompierii băimăreni au lichidat două incendii de vegetaţie uscată în Baia Mare şi Tăuţii Măgherăuş. În total, au ars circa 0,4 hectare de vegetaţie uscată. Pompierii din Şomcuta Mare au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în curtea unei locuinţe, în urma căruia au ars circa 110 baloţi de fân.
• Sâmbătă, pompierii Detaşamentului „Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare au lichidat două incendii de vegetaţie uscată în localitatea Mocira. În urma incendiilor au ars circa 2,5 hectare de vegetaţie. Pompierii şomcuteni au lichidat un incendiu izbucnit în curtea unui localnic. Focul a distrus 100 metri pătraţi de vegetaţie şi cabluri de telefonie şi internet.
• Duminică, pompierii băimăreni, împreună cu pompierii voluntari din Copalnic Mănăştur, au lichidat un incendiu izbucnit la un adăpost de animale din Preluca Nouă. Focul a mistuit circa 200 metri pătraţi din acoperişul de lemn al adăpostului, 10 tone de fân şi 1 metru cub de cherestea de brad.
• Luni dimineaţa, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un garaj din Sighetu Marmaţiei. În urma incendiului au ars un autoturism, în proporţie de 90% şi 20 metri pătraţi de garaj din lemn. Cea din urmă intervenţie a fost în Baia Mare, pe strada Tudor Vladimirescu, unde, în curtea unui localnic, un foişor din lemn a fost cuprins de flăcări. Au ars circa 20 de metri pătraţi din foişorul de lemn, o canapea, o masă, scaune şi un bazin de 1.000 litri, din plastic.
Personalul SMURD Maramureş a intervenit pentru acordarea primului ajutor la 69 de urgenţe medicale: Baia Mare – 30 de cazuri, Fărcaşa – 13, Bogdan Vodă – 7, Vişeu de Sus – 4, Borşa – 6, Cavnic – 3 şi Târgu Lăpuş – 5 cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.