Miss Universe, pe ultima sută de metri în cursa pentru titlu

0
319
Teodora Dan - Miss Universe România 2016
Teodora Dan - Miss Universe România 2016

Este deja binecunoscut în lume faptul că România are femei frumoase. Pentru a o alege însă pe cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase, care ne va reprezenta ţara la Las Vegas, în cadrul competiţiei Miss Universe 2017, va avea loc un casting de două zile, la Bucureşti, în doar câteva zile.

Astfel, în acest week-end, pe 20 şi 21 octombrie 2017, începând cu ora 11, la Premier Palace Spa Hotel se vor aduna frumoasele din întreaga ţară să defileze în rochii elegante de seară, dar şi în costume de baie, în încercarea de a convinge juriul că merită şansa de a reprezenta România la competiţia internaţională Miss Universe din SUA.
Atât fetele familiarizate cu astfel de concursuri, dar şi cele care încearcă pentru prima dată emoţiile unei astfel de experienţe, sunt aşteptate în Bulevardul Ghencea nr. 134, la Premier Palace Spa Hotel, dacă îndeplinesc următoarele condiţii: au între 18 şi 28 ani şi o înălţime minimă de 1,65 m. Nu este relevant pentru acest casting dacă au sau nu operaţii estetice. Este necesar să aibă la ele pantofi cu toc, rochie de seară şi costum de baie.
Cele 30 de finaliste selecţionate în urma castingului vor participa la Miss Universe România 2017, care va avea loc pe 1 noiembrie 2017.
Aflat la cea de-a 7-a ediţie în România, evenimentul se va desfăşura în cadrul celui mai grandios şi elegant spectacol de beauty organizat vreodată în ţara noastră, într-una dintre cele mai glam şi elitiste locaţii din Bucureşti, Magic Place Events Grant.
Norocoasa câştigătoare a finalei Miss Universe România 2017 ne va reprezenta ţara la Las Vegas USA, în data de 26 noiembrie 2017, în cadrul celei mai importante competiţii de frumuseţe din lume, Miss Universe.
În faţa a peste 500 de milioane de telespectatori din întreaga lume, românca ce va fi desemnată Miss Universe România va avea şansa de a câştiga marele premiu de 100.000 de dolari şi de a cuceri inimile lumii întregi. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.