Urmărit naţional, identificat şi încarcerat

0
177

Poliţiştii maramureşeni acţionează în mod constant pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate.

Luni, 19 martie, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului Urmăriri au depistat, pe raza municipiului Baia Mare, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiu, urmărit naţional pentru executarea unei măsuri privative de libertate.
Pe numele lui Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de un an şi patru luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Băimăreanul a fost încarcerat şi depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.
Bărbatul bănuit
că ar fi agresat sexual o minoră a fost arestat preventiv
Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, bănuit că ar fi agresat sexual o minoră, de 13 ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar luni, 19 martie, a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Pe numele lui instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.