Sancţiuni aplicate de jandarmi

0
123

În perioada sărbătorilor pascale, jandarmii au fost prezenţi în mijlocul maramureşenilor, dar nu s-au confruntat cu situaţii de tulburare gravă a ordinii publice. Au fost, însă, şi unele situaţii în care s-au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.
• Sâmbătă, 7 aprilie, în jurul orei 23:50, cetăţenii care se aflau la slujba de „Învierea Domnului”, de la o biserică ortodoxă din Baia Mare au solicitat intervenţia jandarmilor pentru faptul că un tânăr, de 29 de ani, cu domiciliul în localitatea Someş-Odorhei judeţul Sălaj, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare celor care se aflau în faţa acelei biserici.
• Duminică, în jurul orei 19:30, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la Spitalul Judeţean de Urgenţă – Secţia UPU, unde un tânăr, de 24 de ani, din comuna Satulung, a provocat scandal şi a adresat cuvinte jignitoare personalului medical.
• Luni, între orele 11-12, jandarmii au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale pentru faptul că mai multe persoane au tulburat liniştea publică şi au apelat în mod repetat la mila cetăţenilor pe timpul slujbelor religioase de la unele biserici ortodoxe şi greco-catolice din Baia Mare.
• Marţi, în jurul orei 16:50, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pe strada Electrolizei, din Baia Mare, unde un bărbat, cu vârsta de 36 de ani, din comuna Recea, a provocat scandal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.