Peste 32.800 pachete cu ţigări de contrabandă descoperite într-un microbuz

0
172

În data de 9 mai, în jurul orei 4,30, poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au observat, pe o stradă din localitate, în apropierea frontierei de stat, un microbuz ce staţiona şi nu îşi justifica prezenţa în zonă la acea oră.
Echipajul poliţiei de frontieră s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că microbuzul avea motorul pornit, iar lângă acesta, precum şi în interior, se aflau mai multe colete cu ţigări.
Microbuzul a fost dus la sediul poliţiei de frontieră, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 32.800 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 384.000 lei, care a fost confiscate. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate.

Peste 17 mc de lemn transportaţi fără documente legale

În data de 8 mai, o patrulă a poliţiei de frontieră din Vişeu de Sus a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Borşa, o autoutilitară marca Iveco, încărcată cu material lemnos.
Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către poliţiştii de frontieră, continuându-şi deplasarea în viteză.
Poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea autoutilitarei, iar la scurt timp aceasta a fost descoperită abandonată. Din primele verificări, s-a constatat că în autovehicul se afla cantitatea de 17,02 mc material lemnos, de esenţă răşinoasă, pentru care nu exista emis nici un aviz.
Materialul lemnos, în valoare de 2.750 lei, precum şi autoutilitara folosită la transportul acestuia au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea celor implicaţi şi luarea măsurilor legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.