Detectorul de minciuni are un nou stăpân!

0
230

Concurs, emoţii, nerăbdare – toate au culminat pentru subinspectorul de poliţie Fetco Cristina cu depunerea jurământului de credinţă şi intrarea în rândul profesioniştilor din cadrul Serviciului Criminalistic Maramureş.
Pregătirea de excepţie şi determinarea au ajutat-o pe ofiţerul psiholog în îndeplinirea visului de a se pune în slujba cetăţeanului, de a apăra drepturile acestuia şi de a-i garanta siguranţa. La sfârşitul săptămânii trecute, aceasta a fost întâmpinată la sediul instituţiei de echipa managerială, care i-a prezentat sarcinile de lucru şi atribuţiile pe care le va avea.
Fetco Cristina a fost declarată admisă pe funcţia de ofiţer specialist psiholog, la Compartimentul Expertize şi Constatări Criminalistice, în urma concursului organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Pentru că testarea poligraf s-a dovedit a fi cheia soluţionării multor cazuri aflate în cercetarea poliţiştilor, conducerea inspectoratului i-a urat noii colege mult succes, asigurând-o de buna colaborare în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul instituţiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.