Voluntari pe biciclete

0
74

La Seini, în cadrul proiectului „Tineri voluntari seineni”, finanţat de Consiliul Judeţean Maramureş, a avut loc un marş pe biciclete împodobite cu flori, organizat de Asociaţia ProSeini în parteneriat şi cu sprijinul Primăriei Seini. Proiectul se înscrie în seria manifestărilor care omagiază Centenarul Marii Uniri.
„Tineri voluntari seineni pentru Unire” a reunit foarte mulţi copii şi tineri, părinţi, cadre didactice, membri ai asociaţiei ProSeini, sportivi, toţi cu biciclete care mai de care mai … impresionante. A fost parcurs un traseu spre monumentele şi plăcile comemorative dedicate lui Sylvester Janos, Alexiu Berinde şi Monumentul Eroilor, unde au fost depuse jerbe, buchete de flori şi au fost oferite informaţii despre viaţa şi activitatea acestor personalităţi remarcabile ale urbei. Cei implicaţi au primit diplome. Alături de organizatori (Ioana Kadar, preşedinta asociaţiei), s-a aflat şi primarul oraşului, Gabriela Tulbure, care i-a felicitat şi le-a mulţumit celor implicaţi în acest eveniment memorabil. Poliţia Oraşului Seini şi Poliţia Locală au asigurat, din punct de vedere rutier, deplasarea pe biciclete.
„Entuziasmul, bucuria, dăruirea copiilor şi a tinerilor ne-au răsplătit din plin efortul. Am fost impresionată şi de numărul mare de maturi, cadre didactice, părinţi, bunici care au considerat că este important să fie alături de ei, tot pe biciclete împodobite cu flori”, a declarat edilul oraşului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.