Asfaltarea DJ 171

0
457

Ing. Radu Boţ, şeful Şantierului de Drumuri şi Poduri Maramureş, filiala Tg. Lăpuş, ne spune că din luna aprilie 2017 se lucrează la lărgirea drumului DJ-171, pe porţiunea de 4 km din comuna Suciu de Sus spre judeţul vecin Bistriţa-Năsăud, un tronson care va fi asfaltat pentru prima oară.
„Şantierul de drumuri Tg. Lăpuş execută lucrările de modernizare şi urmează asfaltarea pe lungimea de 4 km de drum din judeţul Maramureş, între Suciu de Sus şi limita de judeţ. Am pornit lucrul cu o echipă coordonată de maistrul Alexadru Cotuţiu. Oamenii noştri folosesc balastru şi piatră spartă, pe care o aducem din Baia Mare. În acest an, sperăm că vom finaliza lucrarea”, ne-a spus Radu Boţ.
DJ-171 pleacă din Rogoz şi trece prin Suciu de Sus, porţiune asfaltată, şi continuă spre judeţul vecin cu 4 km de drum de piatră, pe care se lucrează acum. Drumul continuă prin comunele Uriu, Căianu Mic, Spermezeu şi Târlişua, unde de asemenea se lucrează, de către alte firme, pe trei porţiuni, de 19,6 km, 8,6 km şi 11,2 km, în total 39,5 km, costul lucrării din Bistriţa-Năsăud fiind de 44,5 milioane euro. În fotografie, o porţiune de drum în curs de asfaltare, din judeţul vecin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.