Brânză topită cu E-uri

0
112

Fie că se găseşte sub formă de felii, triunghiuri, la sul sau cuburi, brânza topită este des întâlnită în alimentaţia consumatorilor. În cadrul unui studiu realizat de InfoCons, au fost analizate 14 produse distribuite de zece reţele de magazine mari. Astfel, produsele cu cel mai mare număr de E-uri au fost: brânza topită cu smântână, conţine E451, E450, E339, E452, E331, E412, E415, E468, E417 (trifosfaţi, difosfaţi, fosfaţi de sodiu, polifosfaţi, citraţi de sodiu, gumă de guar, gumă de xantan, gumă de celuloză, gumă tara; brânza topită delicioasă are în compoziţie: E1105, E331, E339, E450, E452, E407, E410, E415 (lizozim, citraţi de sodiu, fosfaţi de sodiu, difosfaţi, polifosfaţi, caragenan, gumă de carruba, gumă de xantan).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.