Activităţi educative în Seini

0
154

Preocuparea pentru educaţie, învăţămînt şi perfomanţă a managerilor liceului, Doina Boitor, Ioana Kadar şi Dan Costantea, şi a cadrelor didactice este permanentă şi diversificată. Semnalăm cîteva dintre evenimentele şcolii seinene.

· Zece elevi din clasa a XI-a au participat, timp de o săptămînă, la cursul de formare în cadrul Proiectului european „Programe de învăţare la locul de muncă pentru elevi şi studenţi”, derulat în parteneriat cu APT Resources & Services SRL, lider de proiect, şi Digital Cable System S.A., partener de practică, sub îndrumarea managerului firmei Akta, Sebastian Udrescu.

· Echipa de fotbal formată de elevii din clasele a III-a şi a IV-a de la Şcoala nr. 1 a participat la „Cupa Tymbark” (U10) şi s-a calificat în finala pe judeţ, după meciurile câştigate cu echipele similare de la Liceul Tehnologic „Traian Vuia” din Tăuţii Măgherăuş şi Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” din Şomcuta Mare.
· La Seini, s-a desfăşurat Cercul pedagogic al cadrelor din clasele pregătitoare şi din primul an de curs primar. Tema a fost „Abordarea interdisciplinară a lecţiei şi modele de bune practici”. Au fost organizate şi susţinute multiple activităţi, coordonate de prof. înv. primar Felicia Cheregi şi inst. Cristina Ţânţaş, care, pe lîngă prezentarea obiectelor vestimentare de artă populară create de ea, a demonstsrat în faţa colegilor că stăpâneşte meşteşugul ţesutului şi al împletitului cu fire de lînă, pe care le predă şi elevilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.