Ionel Bogdan, preşedinte PNL Maramureş: ”Oamenii au încredere în noi şi în ceea ce putem să facem pentru ei” (P)

1
182

Campania pentru alegerile europarlamentare se apropie de linia de start, iar partidele sunt pregătite să vină în faţa alegătorilor cu proprii candidaţi şi cu proiectele pe care vor să le susţină la nivel european. Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a fost extrem de activ în ultima perioadă, a participat la multe acţiuni în judeţ, s-a întâlnit cu mulţi maramureşeni şi a văzut cum percep cetăţenii aceste alegeri.
Sunt interesaţi maramureşenii de aceste alegeri? Dar de oferta PNL?
Din discuţiile purtate în ultimele luni cu maramureşenii am constatat că a sporit interesul oamenilor inclusiv pentru alegerile europarlamentare, deoarece văd în acest scrutin şansa de a sancţiona promisiunile nerespectate făcute de actuala guvernare. Oamenii sunt atenţi la ce se întâmplă, văd că cei de la PSD şi ALDE sunt interesaţi de rezolvarea problemelor lor personale din justiţie şi mai puţin de respectarea promisiunilor făcute. Românii nu se tratează în spitale mai bune, nu au drumuri mai bune pe care să circule, nu au şcoli mai bune pentru copiii lor şi nici mai mulţi bani în buzunar, aşa cum le-a promis PSD, deoarece creşterile de preţuri în lanţ au anulat majorările de salarii şi pensii. Prin urmare, dezamăgirea oamenilor e mare, iar la votul din 26 mai au şansa să sancţioneze marea păcăleală livrată de PSD în 2016.
În ceea ce priveşte oferta PNL, noi venim în faţa oamenilor şi le spunem ceea ce am făcut deja pentru ei, le vorbim despre proiectele europarlamentarilor noştri care au fost deja implementate şi care au adus schimbări în bine în viaţa românilor. Este vorba de eliminarea tarifelor de roaming, de bani mai mulţi pentru subvenţiile în agricultură, pentru despăgubirea celor afectaţi de pesta porcină, pentru prevenţia în sănătate, pentru transportatorii români. Acestea sunt proiecte de care românii beneficiază deja şi atunci când vorbim despre oferta noastră pornim de la lucrurile concrete pe care le-am făcut pentru oameni. Astfel, oamenii au încredere în noi şi în ceea ce putem să facem pentru ei.
Mai sunt câteva zile până la Învierea Domnului. Ce mesaj aveţi pentru maramureşeni?
Învierea Domnului înseamnă credinţă şi speranţă. De aceea, mesajul meu pentru maramureşeni şi pentru toţi românii este unul de speranţă şi de încredere în viitor. Le doresc tuturor să se bucure de aceste sărbători, să petreacă alături de cei dragi şi să se gândească şi la viitor pentru că nu e prea târziu să punem cu toţii umărul şi să construim o Românie de care să fim cu toţii mândri.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.