Târgul ofertelor educaţionale, la a XIX-a ediţie

0
186

Colegiile, liceele teoretice şi universităţile din judeţul Maramureş participă la cea de a XIX-a ediţie a târgului ofertelor educaţionale “Career Planner” ce are loc la centrul comercial VIVO din Baia Mare. Acestea îşi prezintă oferta educaţională pentru anul şcolar 2019-2020.
Elevii de gimnaziu, liceenii, precum şi părinţii acestora pot vizita şi astăzi, 11 mai, până la ora 19, standurile unităţilor de învăţământ preuniversitar şi universitar amenajate la parterul mall-ului VIVO unde au loc expoziţii de promovare a ofertei educaţionale a colegiilor naţionale, colegiilor tehnice, liceelor teoretice, liceelor vocaţionale, liceelor tehnologice, precum şi a universităţilor din judeţul Maramureş. Potrivit programului, unităţile de învăţământ prezente la târg participă la concursul “Şcoala noastră se prezintă – Educaţia face diferenţa” în urma căruia vor fi premiate cele mai reuşite prezentări realizate de unităţile de învăţământ. De asemenea, are loc şi o activitate de dezvoltare vocaţională pentru absolvenţii de liceu, Mini-bursa locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Maramureş, dar şi o expoziţie de inventică a liceenilor.
În paralel, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş găzduieşte, tot în cadrul acestui târg, un simpozion judeţean cu tema “Eu şi viitoarea mea carieră”, cu participarea elevilor din cadrul unităţilor liceale, şi expoziţia Micii antreprenori. În unităţile de învăţământ din zonele Sighet, Vişeu, Borşa, Cavnic, Ulmeni, Seini şi Târgu Lăpuş se organizează Zilele Porţilor Deschise.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.