Vineri şi sâmbătă, ultima etapă

0
74

• CS Minaur Baia Mare – AFC Odorheiu Secuiesc •

În ultima etapă a sezonului 2018-2019, CS Minaur Baia Mare va juca pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc, meci care se va consuma azi, 24 mai, de la ora 16.00, pe stadionul „Viorel Mateianu”.
Galben-albaştrii vor să termine stagiunea cu victorie, care i-ar propulsa pe locul trei, o poziţie excelentă pentru o nou promovată, în condiţiile în care s-a dat credit multor jucători tineri pe parcursul campionatului. De altfel, formaţia antrenată de Dorin Toma a fost una dintre grupările seriei care a fost preocupată de acest aspect, iar strategia a dat roade, Minaur luptându-se până la un moment dat inclusiv pentru promovare, chiar dacă nu acesta a fost obiectivul primordial. A fost un an de tranziţie, în care jucătorii tineri au acumulat experienţă, au crescut în valoare, Şerban şi Jeler au primit convocări constante la loturile naţionale de juniori, lucruri care nu pot decât să ne bucure. Cât priveşte acest ultim joc cu Odorheiu Secuiesc sperăm într-un rezultat pozitiv, în dauna unui adversar care a scăpat de emoţiile retrogradării, dar jucătorii băimăreni trebuie să arate că merită locul actual din clasament şi să le dedice la final suporterilor o victorie.

Sticla Arieşul Turda – ACS Fotbal Comuna Recea

ACS Fotbal Comuna Recea ajunge la finalul unui nou sezon excelent, în care va ocupa poziţia secundă în serie, chiar dacă a avut o şansă extraordinară de a face saltul către Liga 2. Nu a fost să fie, nu cunoaştem motivele irosirii obiectivului, cert e că formaţia lui Romulus Buia a demonstrat că este o formaţie valoroasă la acest eşalon, motiv în plus pentru sezonul viitor de a încerca din nou promovarea. Maramureşenii vor juca în ultima etapă la Sticla Arieşul Turda, partidă programată tot pentru azi, însă de la ora 18.00. O confruntare dificilă pentru echipa noastră, Turda fiind una dintre surprizele plăcute ale acestui final de campionat. De altfel, Sticla a ajuns pe locul şase după o serie pozitivă lungă şi deţine şanse să rămână acolo în situaţia unui nou rezultat pozitiv.

Programul ultimei etape
• Vineri, 24 mai, ora 18.00: CS Minaur Baia Mare – AFC Odorheiu Secuiesc, ora 16.00; ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistriţa – CS Iernut; Sticla Arieşul Turda – ACS Fotbal Comuna Recea; Sănătatea Cluj-Napoca – Gaz Metan Mediaş II • Sâmbătă, 25 mai: Olimpic Cetate Râşnov – Unirea Tăşnad, ora 11.00; AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Unirea Dej, ora 18.00; Avântul Reghin – AFC Hărman, ora 18.00. În devans: MSE Târgu Mureş – CFR Cluj-Napoca II 2-1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.