21.500 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate în Ocna Şugatag

0
85

După o urmărire pe drumul public din Mara, poliţiştii din Ocna Şugatag au indisponibilizat o autoutilitară care transporta ţigări de contrabandă, în valoare de peste 230.000 lei.
Luni, în jurul orei 17, poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unei autoutilitare, care se deplasa pe DN 18, în localitatea Mara, având direcţia de deplasare dinspre Sighetu Marmaţiei spre Baia Mare.
Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, astfel că poliţiştii au trecut în urmărirea acestuia. În centrul localităţii şoferul a abandonat autovehiculul şi a fugit, reuşind să scape de urmăritori într-o zonă cu vegetaţie densă, în apropierea râului Mara.
În compartimentul transport marfă al autoutilitarei, poliţiştii au descoperit 29 de colete, învelite cu bandă adezivă de culoare verde, legate cu sfoară, iar în urma examinării conţinului a rezultat cantitatea de 21.500 pachete cu ţigări, diferite mărci. Autoutilitara, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizată, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi pentru identificarea persoanelor participante la activitatea infracţională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.