Expo Marmaţia – debut expozițional în Sighetu Marmaţiei

0
99

Din dorința de a veni în sprijinul producătorilor şi comercianţilor pentru a-şi lansa produse sau a-şi promova oferta de servicii pe piaţa sigheteană, Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Primăria Municipiului Sighetu Marmației au organizat, în perioada 9-11 august, prima ediție a expoziției de bunuri de larg consum Expo Marmația.
Maramureşenii, dar și tu­riș­tii aflați în această perioadă în capitala istorică a Maramureșului au găsit la „Expo Marmația” o gamă largă de produse, de la îmbră­căminte, încălțăminte până la materiale de cons­trucții și mobilier.
Florentin-Nicolae Tuș, președinte CCI Mara­mureș: „Ne bucurăm să ne aflăm la Sighet cu un eveniment economic organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș pentru a doua oară în acest an. Primul a fost în luna februarie, un eveniment pe teme de nuntă și am spus atunci că și Sighetul are nevoie de astfel de manifestări. Am beneficiat și de această dată de suportul necondiționat al admini­s­trației locale. Au fost aproximativ 20 de firme, care au expus de la autoturisme, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, agenții de turism, case de marcat”.
Horia Scubli, primar Sighetu Marmației: „Vă mul­țu­mesc pentru evenimentul pe care l-ați creat și sper că din acest început să trecem la o tradiție și să ne întâlnim peste 25 de ani, la cea de-a 26-a ediție a acestui eveniment”.
În cadrul deschiderii oficiale a manifestării Expo-Marmaţia, președintele Camerei de Comerț și Industrie Mara­mureș a oferit diplome de excelenţă, pentru sprijinul acordat în organizarea primei ediții Expo Marmația, primarului Horia Scubli şi directorului Liceului Teoretic “Leowey Klara”, Kosa Tibor Attila. La deschiderea primei ediții a participat și Vasile Moldovan, prefectul județului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.