Pregătiri organizatorice în Pro România Maramureş • Mircea Diaconu, aşteptat în judeţ

0
135

Pro România Maramureş are un program intens în această perioadă, derulând activităţi organizatorice premergătoare alegerilor prezidenţiale.
Deocamdată s-au “alezat” lucrurile la nivelul conducerii organizaţiilor judeţene de femei şi tineret, urmând ca în aceste zile în toate filialele locale ale partidului să aibă loc alegeri. La Organizaţia Judeţeană de femei Pro România Maramureş a fost aleasă Daniela Gherghel, iar la tineret este preşedinte Cosmin Olteanu.
Preşedintele Pro România Maramureş, Viorica Marincaş a mai declarat că din judeţ au fost transmise către Bucureşti peste 10.000 de semnături în vederea susţinerii candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile pentru preşedinţia României. Din totalul acestora, peste 3.000 au fost adunate în Baia Mare. “Am ales să susţinem un altfel de candidat, am ales să ducem o altfel de campanie, nonagresivă. Ne dorim un altfel de preşedinte care să fie promotor în schimbarea mentalităţilor civice existente, care să pună bazele unui parteneriat sănătos între stat şi cetăţean, care să pună nevoile cetăţenilor pe primul loc”, a spus Viorica Marincaş. Liderii Pro România Maramureş au mai anunţat că este posibilă venirea lui Mircea Diaconu la finalul săptămânii viitoare în Maramureş pentru întâlnirea cu cetăţenii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.