Hemi-Sync și cele cinci etape ale maturizării interioare

0
30

În data de 21 ianuarie 2020, între orele 18,00 și 20,00 va avea loc evenimentul cu tema Hemi-Sync și cele cinci etape ale maturizării interioare, susținut de trainerul certificat al Institutului Monroe, Silvia Pleșa.
Întâlnirea va avea loc la Adele Restaurant (str. Școlii nr. 3). Înscrierile se fac la bit.Iy/2QqJDy8. Donația este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect.
După cum spune trainerul, s-a ales ca temă pentru această întâlnire, maturizarea interioară, “chiar dacă în societate adevărata stare de fericire este de multe ori asociată cu “a fi copil” sau “a privi viața prin ochi de copil”. Pentru a experimenta viața fără frică, cu deschidere, curiozitate și iubire, trebuie mai întâi să ne maturizăm”.
Beneficiile ascultării frecvențelor Hemi-Sync sunt: managementul stresului, relaxarea profundă, creșterea puterii de concentrare, îmbu­nătățirea memoriei, eliminarea fricilor și fobiilor, depășirea tiparelor comportamentale nedorite, întărirea sistemului imu­nitar, accelerarea proceselor de vindecare și de recuperare, aplicații terapeutice în domeniul autismului, ADHD și psihooncologie, eliminarea stărilor depresive, accelerarea proceselor de recuperare postoperatorii sau ca urmare a atacurilor cerebrale, ameliorarea efectelor chimioterapiei și radioterapiei, încetinirea proceselor de îmbătrânire, dezvoltarea puterii personale, vindecarea emoțională etc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.