Norbert Janos s-a despărţit de ACS Fotbal Comuna Recea

0
112

Principalul golgheter al actualului lider din seria a V-a a ligii a III-a, Norbert Janos, şi-a reziliat, de curând, contractul cu ACS Fotbal Comuna Recea. O decizie surprinzătoare, în condiţiile în care atacantul, trecut pe la „U” Cluj şi UTA Arad, a marcat de 9 ori pentru formaţia maramureşeană.
Atacantul de 21 de ani, care şi-a întrerupt contractul pe cale amiabilă, a făcut o declaraţie vizavi de situaţia actuală a pandemiei de Covid-19, dar şi despre sistemul ce se vehiculează la nivelul eşalonului trei pentru încheierea actualului sezon. „Situaţia este una foarte dificilă pentru toţi şi trebuie să avem grijă unul de celălalt, doar aşa o să putem trece peste perioada asta. Liga a 3-a este un campionat greu, nu prea poţi afla multe despre adversari şi nu te poţi pregăti pentru ei, astfel că orice echipă face surprize în campionat pentru că nici o echipă nu e cu mult peste cealaltă. Totuşi, dacă se reia campionatul cu play-off / play-out, va fi un dezavantaj pentru Recea dacă se vor înjumătăţi punctele. Oricum, le mulţumesc celor de la Fotbal Comuna Recea pentru tot ce au făcut pentru mine şi le urez multă baftă în continuare. În perioada asta încerc să mă pregătesc cât mai bine acasă, după posibilităţi”, a declarat Norbert Janos pentru sportulsălăjean.ro.
Seria a V-a a ligii a III-a este condusă de ACS Fotbal Comuna Recea cu 35 de puncte, urmată fiind de CS Minaur Baia Mare – 33 puncte şi Viitorul Şelimbăr – 28 puncte. Campionatul este întrerupt în acest moment la toate eşaloanele din cauza pandemiei de coronavirus existentă în toată lumea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.