Campania Ministerului Culturii: Sunt doar un om

0
29

Ministerul Culturii și Guvernul României lansează campania de conștientizare „Sunt doar un om” care are ca obiectiv atragerea atenției asupra responsabilităților pe care trebuie să le avem, fiecare dintre noi, în această perioadă. Campania a fost realizată la inițiativa Ministerului Culturii.

S-au alăturat campaniei persoane din mediul artistic, afaceri, blogging, sport și reprezentanți la vârf ai autorităților publice: Vlad Miriță, Irina Rimes, Marcel Pavel, Oana Mareș, Bogdan Ștefănescu-muzician, Dragoș Anastasiu-Președinte CCIR Germană, Camelia Potec- Președinte FRN, Simona Halep, Oana Trifu Bulzan-Blogger, Bogdan Gheorghiu-Ministrul Culturii, Ion Marcel Vela-Ministrul Afecerilor Interne, Nelu Tătaru-Ministrul Sănătății, Raed Arafat-Secretar de Stat M.A.I., Horațiu Moldovan-Secretar de Stat, Ministerul Sănătății.

„Este important ca toți să fim mai responsabili și să aplicăm măsurile recomandate de autorități. Sunt măsuri la îndemâna tuturor și depinde de fiecare dintre noi să ne protejăm pe noi și pe cei de apropiați. Nimeni nu s-a mai confruntat cu o astfel de pandemie, cu acest virus necunoscut, așa că este important să ne mobilizăm și să ajutăm autoritățile prin măsurile simple pe care le putem lua noi toți, doar ca simpli oameni. Acum este imperios necesar să fim solidari, să gândim și să acționam corect. Nu mai târziu“, a declarat Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii. Videoclipul campaniei poate fi accesat aici:

https://www.facebook.com/MinisterulCulturiiRomania/videos/1130532670616479sau la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=r_SQ7X3j5pw

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.