­čĽ« Lec╚Ťii de ├«nv─â╚Ťat ­čĽ« Ce mai faci, Europa?

0
46

Este ├«ntrebarea care st─âruie pe buzele tuturor! Iar r─âspunsul depinde de fiecare! Cei mai mul╚Ťi r─âspund: BINE! Al╚Ťii spun c─â se plictisesc, al╚Ťii c─â nu mai suport─â singur─âtatea ╚Öi izolarea, unii se revolt─â, al╚Ťii se resemneaz─â. De la al╚Ťii, cei mai n─âp─âstui╚Ťi, nici un r─âspuns! Boala, b─âtr├óne╚Ťea ╚Öi singur─âtatea sunt cele mai grele! ├Äntr-acolo trebuie ├«ndreptate ac╚Ťiunile!
Oamenii accept─â schimbarea doar ├«n caz de necesitate ┼či v─âd necesitatea numai pe timp de criz─â. Acest adev─âr era rostit acum 70 de ani de Jean Monnet, autorul De┬şclara┼úiei Schuman, care punea bazele unei Europe Unite. 70 de ani mai t├órziu, ├«n fa╚Ťa pandemiei ╚Öi a globalismului, ar fi bine s─â globaliz─âm ╚Öi solidaritatea. S─â ne ├«ntoarcem la oameni, de care globalizarea ╚Öi consumerismul au cam uitat.
Nimic nu se produce la ├«nt├ómplare ╚Öi, chiar dac─â putem g─âsi explica╚Ťii pentru ceea ce se ├«nt├ómpl─â, trebuie s─â ajungem la cauzele reale, ca s─â ├«n╚Ťelegem ╚Öi s─â putem controla. Important este s─â ├«nv─â╚Ť─âm ceva ╚Öi s─â putem merge mai departe.
La por╚Ťi z─âvor├óte ╚Öi la u╚Öi ├«nchise, oare cine bate? Mai bate! Ce mai faci, Europa?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.