🕮 Lecții de învățat 🕮 Zsolt Keresztes

0
90

Zsolt Keresztes se consideră un tânăr norocos și fericit. Are 29 de ani. Este născut în județul Covasna, lângă Târgu Secuiesc. În urmă cu 4 ani, trecea prin cea mai cumplită cumpănă a vieții. Plecase la muncă în Marea Britanie și a fost diagnosticat cu cancer osos. Într-un final, doctorii i-au amputat piciorul stâng de deasupra genunchiului.
Astăzi, Zsolt Keresztes inspiră sute de oameni cu curajul, determinarea și voința lui. Fără un picior, Zsolt participă la cele mai dure competiții, Spartan Race, 22 de kilometri și 30 de obstacole, pe trasee aproape impracticabile din masivul Postăvaru.
„Nu aveam un vis măreț înainte de operație. Nu aveam motivația să lupt pentru ceva, să-mi demonstrez mie că sunt capabil de mai mult. Să fiu bucuros acum e cel mai important. Sunt fericit, foarte fericit. Am un job on-line și o asociație care încearcă să ajute și alte persoane cu dizabilități. Proteza mea a fost cumpărată cu ajutorul a 2000 de persoane. Iar țelul meu e să ajut oamenii cu dizabilități, cu probleme. Este cea mai mare motivație pentru mine”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.