Admitere on-line la Teologie Pastorală

0
102

Pentru cei care doresc să devină preoţi, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Facultatea de Litere, Domeniul Teologie Ortodoxă „Justinian Arhiepiscopul”, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, organizează anul acesta, pentru Teologie Pastorală, admitere on-line pe platforma admitereonline.utcluj.ro
Candidaţii vor încărca pe platforma de admitere un dosar care va conţine obligatoriu următoarele documente în format electronic: diplomă/adeverinţă de bacalaureat sau diplomă echivalentă; carte sau buletin de identitate; adeverinţă medicală; dovada achitării taxei de înscriere; certificat de căsătorie (dacă este ca­zul). Media de admitere va fi media de la bacalaureat. Dosarele se vor depune în perioada 6-12 iulie. În 15 iulie se vor afişa rezultatele iniţiale. Rezultatele intermediare vor fi afişate în 18 iulie. Rezultatele finale vor fi afişate în 20 iulie. Există 20 de locuri la buget şi 10 cu plată. Pentru informaţii suplimentare: lect. univ. dr. Valerian Marian, tel. 0724-510.533, e-mail marianvalerian@yahoo.com.
De asemenea, se organizează studii universitare de masterat pentru specializarea „Teologie creştină şi spiritualitate europeană”. Perioada de înscriere între 14-24 iulie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.