Admitere la Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București

0
30

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a declanșat activitatea de selecție a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București
Condițiile de participare, etapele de recrutare și selecție și alte informații utile se găsesc pe site-ul IPJ Maramureș, respectiv http://mm.politiaromana.ro.
Înscrierile se efectuează până în 27 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 8-16, iar depunerea dosarelor de candidat se realizează până în 4 august la sediul IPJ, Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, tel. 0262207711, de unde pot fi obținute și alte relații suplimentare.


Tineri reținuți de polițiști

Joi, în urma probatoriului administrat polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 h, față de o tânără bănuită de comiterea a două furturi.
În fapt, săptămâna trecută, polițiștii din Seini au fost sesizați cu privire la producerea a două furturi din locuințe pe raza localității.
În urma măsurilor informativ-operative, polițiștii au identificat o tânără, de 25 de ani, din Sălaj, bănuită ca fiind autoarea furturilor.
Aceasta a fost depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Maramureș, urmând a fi prezentată instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
Au furat un autoturism și l-au abandonat
Joi, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați despre comiterea unui furt de auto, de pe raza satului Tulghieș.
Polițiștii au identificat autoturismul abandonat în șanțul drumului pe DJ 182B, din direcția Tulghieș – Șomcuta Mare prezentând avarii, fără a se afla vreo persoană în aceasta.
În urma verificărilor, s-a stabilit că, doi tineri, de 20 respectiv 16 ani, ambii din Șomcuta Mare, sunt bănuiți de comiterea a două fapte de furt de autoturisme și o faptă de furt calificat. Tânărul, de 20 de ani, este bănuit și de comiterea infracțiunii de conducere a unui autoturism fără permis de conducere.
Față de ambii suspecți polițiștii au luat măsura de reținere, pe o perioadă de 24 ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, totodată continuându-se cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și furt calificat

În Sighetu Marmației
Prinsă cu țigări de contrabandă

Joi, la ora 10, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către un coleg aflat în timpul liber despre faptul că a depistat și imobilizat o femeie care oferea spre vânzare țigări provenite din contrabandă.
Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat femeia, de 41 de ani, din Ocna Șugatag. Aceasta a expus spre vânzare 130 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, de mărci diferite, fără documente justificative de proveniență.
Țigările au fost confiscate iar polițiștii au întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.