🕮 Lecții de învățat 🕮 Pandemia știrilor false

0
164

Suntem în plină pandemie nu doar de Covid 19, ci trăim și o pandemie a știrilor false. Mai multe și mai perfide ca oricând. Îndreptate spre oricine și spre orice, pentru a crea frică și teamă, pe de o parte, sau nesupunere și nerespectarea legii, pe de alta. Există viruși pandemici despre ce face Guvernul, despre deciziile sale…
Apoi, în reluare, aflăm că virusul a fost creat în laboratoare secrete… Că vaccinul anti-Covid va duce la îmbogățirea unui așa zis guvern care stă deasupra tuturor… Că OMS este în slujba ocultei mondiale… Că pandemia cu coronavirus este un pretext pentru noi revoluții „colorate”… Că rețelele 5G sunt sursa virusului și că odată cu virusul ni se vor implanta și nanocipuri care… Că virusul se răspândește pe criterii rasiale și de vârstă… Că pandemia este o făcătură etc.
Citim și auzim zilnic că Uniunea Europeană și-a pierdut valorile morale care i-au stat la bază; că se va dezintegra; că nu va putea supraviețui în urma șocului politic și economic care va urma… Alte știri false despre NATO, despre SUA, despre conspirații… pe toate rețelele de socializare, încât e greu să mai deosebești adevărul de fals.
Ce să alegi și ce să mai crezi? Distanțați-vă de bombardamentul mediatic! Selectați doar informații oficiale! Protejați-vă pe voi și pe ceilalți, cu cele mai simple măsuri; masca, spălatul pe mâini, evitarea aglomerațiilor! Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.