UTA Arad şi FC Argeş au promovat în Liga 1

0
81

Liga 2 a avut parte de un final palpitant, situația la vârf fiind stabilită în ultima etapă și la ultima fază a play-off-ului de promovare.
Duminică, ultimele 3 meciuri din acest sezon s-au disputat de la aceeași oră. Și au stabilit campioana, echipele promovate și reprezentanta Ligii 2 la baraj.
În primele 45 de minute, UTA a reușit să deschidă scorul în deplasarea de la FC Argeș. Alexandru Ioniță a transformat cu un șut puternic pe centru lovitura de la 11 metri obținută de Pușcaș.
Iar la Mioveni, gazdele au marcat rapid prin Ișfan, în minutul 5, îna­inte ca Arnăutu să egaleze pentru Petrolul, în minutul 39, cu o lovitură de cap.
În Regie, Rapid și Turris încheiau prima parte la egalitate, scor 0-0. Astfel, la pauză, UTA și Mioveni erau promovate, în timp ce locul la baraj era ocupat de FC Argeș.
Dar repriza secundă a schimbat ierarhia! FC Argeș a egalat pe UTA, Petrolul a preluat conducerea la Mioveni și a ajutat-o pe Turris, care a marcat și ea pe terenul Rapidului.
Înaintea ultimei faze din partida Rapid – Turris, în minutul 90+5, UTA era campioană, formația din Turnu Măgurele promovată de pe locul 2, iar FC Argeș, care căuta în continuare golul promovării, se afla pe locul 3.
Rapid a marcat în urma unei lovituri libere din marginea careului și a eliminat-o definitiv pe Turris din lupta pentru un loc în Liga 1. Astfel, FC Argeș va merge direct în prima divizie, iar CS Mioveni a revenit pe o poziție care îi va permite să evolueze la baraj.
UTA Arad a câștigat Liga 2 și, la finalul partidei de la Pitești, jucătorii și staff-ul au primit trofeul acordat campioanei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.