Ţigări confiscate în Lunca la Tisa

0
32

Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au descoperit, în beciul unui imobil nelocuit, pe raza localității Lunca la Tisa, 4 colete în care se aflau țigări de provenienţă Duty-Free.
Baxurile au fost transportate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră, iar în urma inventarierii s-a constatat ca acestea conțin 2.000 pachete cu ţigări.
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 23.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă.


Maramureşean condamnat, depistat la ieşirea din ţară

Miercuri dimineața, în jurul orei 6, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român F.O., în vârstă de 34 de ani, din județul Maramureș.
În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din țara noastră, pe numele lui fiind emis, în 28 iulie 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Târgu Lăpuș l-a condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei – loviri și alte violențe.
Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.