Independență și responsabilitate

0
67

Proiectul partenerial „Independență și Responsabilitate”, inițiat de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, găzduit de American International School of Transylvania, se află la final.
După o săptămână în care polițiștii de prevenire s-au întâlnit cu 47 de copii frumoși și curioși și 23 de tineri din țări diferite, bine informați, cu regret, dar în același timp cu mulțumire își iau la revedere.
Cu toate că întâlnirile au avut loc în mediul online, acestea au fost interactive, pline de bună dispoziție și schimb de informații pentru că atât micuții cât și tinerii au manifestat interes pentru temele dezbătute (siguranța în mediul online și traficul de persoane) și au înțeles că pentru a fi independent, în primul rând trebuie să fii responsabil.
Copiii și tinerii au avut ca sarcină formularea unor mesaje, idei în limba engleză pe temele discutate.
Polițiștii mulțumesc organizatorilor taberei, cadrelor didactice din cadrul American International School of Transylvania pentru interesul pe care l-au manifestat față de prezența polițiștilor la activități, precum și pentru sprijinul și implicarea în derularea activităților.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.