Remiză în ultimul amical

0
107

SCM Zalău – CS Minaur Baia Mare 1-1 (1-0)
Vineri după-amiază, la Zalău, CS Minaur a susţinut cel de-al treilea meci de pregătire din pauza competiţională, după 2-1 cu SCM Zalău (acasă) şi 0-1 în deplasare cu CSM Satu Mare. Băimărenii au terminat la egalitate meciul cu SCM Zalău, scor 1-1 (1-0). Pentru echipa noastră a marcat Serediuc, în partea a doua a întâlnirii.
Minaur a avut o prima repriză mai modestă, gazdele reuşind să intre la cabine în avantaj, însă jocul s-a îmbunătăţit mult după pauză, când băimărenii au marcat şi au mai avut alte trei ocazii bune de a marca.
Această partidă a fost şi ultima de verificare pentru echipa noastră, care va începe campionatul pe 12 septembrie, când va juca în deplasare cu Progresul Şomcuta Mare, în prima etapă din seria a 10-a a Ligii a 3-a.
• CS Minaur Baia Mare • Prima repriză: Petrişor – Duruş, Lupu, Tînc, P. Cristian, Berindea, Minteuan, Donca, Nistor, V. Pop, Stanciu. • Repriza a doua: Juhasz – Ofrim, Prunescu, Tînc, P. Cristian, Petruş, Szekely, Giurgiu, Parnău, Pop, Serediuc. Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu şi Marius Marian.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.