Vindecarea sufletului!

0
160

Sistemele imunitar şi autovindecător de care dispun oamenii sunt menite, atunci când funcţionează corect, să vindece – şi sunt în stare să facă acest lucru. Există însă un gen de stres care dezactivează sistemele imunitar şi autovindecător sau le încetineşte până într-atât funcţionarea, încât începem să avem probleme de sănătate sau de alt fel.
Asta ține de…suflet. Când sufletul este bolnav, boala, de orice natură ar fi, te învinge. Codul vindecării, scris de Alex Loyd, vorbește despre repunerea în funcţiune a sistemelor imunitar şi autovindecător, adresându-se problemelor sufleteşti.
Cu adevărat uimitor este că niciun cod al vindecării nu „tratează” probleme de sănătate, ciprobleme de suflet, despre care vorbea şi Solomon în Proverbe, cu mai bine de 3 000 de ani în urmă: „Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii”. Reţineţi, toate problemele de viaţă îşi au originea în suflet.
Există câțiva pași pentru vindecarea lui. Primul este să recunoști că ai o problemă. Care, ignorată, te poate îmbolnăvi. Al doilea pas: să încerci să vezi ce a cauzat-o, pentru a ști ce ai de făcut. Acesta este pasul următor. O dată ce știi care este problema, poți afla și care este nevoia de vindecare.
Cel mai important pas este să schimbi modul în care gândești și acționezi. Felul în care te raportezi la tine, la cei din jur și la viață. Ceea ce faci, asigură-te că este în conformitate cu ceea ce vrei și crezi. Dă-i timp sufletului să se refacă! Dă-i iubire, atenție și răbdare!
Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.