Șapte cazuri de COVID-19 la echipa masculină a CS Minaur

0
145

Oricâte măsuri s-au luat și oricâtă grijă am avut, iată că și echipa masculină a CS Minaur se confruntă cu probleme legate de noul Coronavirus. Primul caz a fost depistat încă din ziua de 23 septembrie, cu simptome apărute încă de duminică, 20 septembrie. În urma confirmării faptului că sportivul Călin Căbuț a fost pozitiv la două teste consecutive, în data de 25 septembrie toată echipa a fost supusă unei noi testări. Din păcate, rezultatele au confirmat ca pozitivi încă șase sportivi de la clubul băimărean: Robert Nagy, Albert Cristescu, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Mihai Dobra și Paul Oargă.
Jucătorii și antrenorii echipei noastre au fost liberi după turneul de la Sf. Gheorghe, iar Călin Căbuț n-a participat la reunirea lotului din 23 septembrie. Ultimul meci al echipei noastre la turneul de la Sf. Gheorghe a fost în data de 17 septembrie, împotriva echipei CSM Bacău, care a raportat mai multe cazuri de Covid-19.
Călin Căbuț n-a mai avut din acea zi contact cu echipa, exceptându-i pe Milan Kotrc și Robert Nagy, dar nici aceștia nu și-au reluat pregătirile. Albert Cristescu a fost coleg de cameră la Sf. Gheorghe cu Călin Căbuț, dar ei n-au mai avut niciun contact direct după revenirea acasă.
Mâine, 29 septembrie, se va efectua o nouă testare a jucătorilor și staffului de la Minaur. Precizăm că în perioada 4-10 octombrie este programat al doilea turneu, tot la Sf. Gheorghe. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.