O zi aparte, cu oameni speciali, care au muncit ani de zile în comunitatea maramureșeană

0
111

Prima zi de Octombrie ne-a adus împreună în comunitatea băimăreană pentru a-i sărbători pe seniori şi pe medici. O zi aparte, cu oameni speciali, care au muncit ani de zile pentru a construi micul oraş minier Baia Mare fără perspectivă, transformându-l într-o adevărată cetate, o capitală a tineretului.

Seniorii sunt rădăcina comunităţii, parte esenţială a familiei băimărene din care cu toţii facem parte şi alături de care îmbătrânesc frumos.

Sunt medicul care timp de 40 de ani m-am dedicat oamenilor, comunităţii băimărene şi maramureşene  din dorinţa de a face bine şi a alina suferinţa. Mi-aş dori să transmit tinerei generaţii experienţa profesională debândită pe parcursul vieţii.
Acum, mai mult ca niciodată, medicii trebuie preţuiţi pentru modul în care şi-au făcut şi îşi fac pe deplin datoria. Pentru ei spitalul, în aceste momente, a devenit o a doua casă.

O astfel de zi trebuie să fie în fiecare zi, o zi specială, să-i sărbătorim atât pe medici cât şi pe seniori. Fără ei, comunitatea băimăreană ar fi mai săracă. Sunt o poarte esenţială dintr-un întreg numit Maramureş care fără aportul lor nu ar fi existat.

Dr. Viorica Cherecheş,
deputat de Maramureş

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.