Trei meciuri reprogramate

0
87

Federaţia Română de Fotbal a reprogramat trei din cele patru meciuri ale ACS Fotbal Feminin Baia Mare, toate amânate din cauza cazurilor de Covid-19 cu care s-au confruntat „domniţele râului”. În cazul celui de-al patrulea joc amânat, cel cu AFC Fair-Play Bucureşti din deplasare, care ar fi trebuit să se desfăşoare ieri de la ora 11.00, FRF încă nu a luat o decizie.
ACS Fotbal Feminin Baia Mare va juca în decurs de şapte zile toate cele trei meciuri restante. Astfel, în 3 decembrie (ora 11.00), formaţia antrenată de Liviu Ivasuc va întâlni pe teren propriu pe Selena Constanţa, meci contând pentru etapa 6, în 6 decembrie se va deplasa la Cluj pentru disputa cu Universitatea Olimpia (ora 13.00, etapa 7), iar pe 10 decembrie se va consuma ultima restanţă, cea de acasă cu Carmen Bucureşti (ora 11.00, etapa 8).
Următorul joc normal al „domniţelor râului” este stabilit pentru duminică, 15 noiembrie, acasă, cu Piros Security Arad. Şi acest meci se va derula doar în situaţia în care rezultatele testelor Covid-19 vor fi în regulă.
ACS Fotbal Feminin ocupă în acest moment poziţia 10 în Liga 1 de fotbal feminin, din 12 echipe, cu 4 puncte, însă cu numai cinci etape jucate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.