­čĽ« Lec╚Ťii de ├«nv─â╚Ťat ­čĽ« Timp nou, g├ónduri noi!

0
96

Am l─âsat ├«n urm─â un an plin cu de toate. Mai ales cu pandemia care ne-a dat via╚Ťa peste cap. Nu doar via╚Ťa, ci ╚Öi economia, ╚Öi mediul, ╚Öi comunicarea, ╚Öi proiectele. ├Äl ├«nt├ómpin─âm pe 2021 cu bucuria ╚Öi emo╚Ťia specifice fiec─ârui ├«nceput. Din perspectiva lui a fost, este ┼či va fi. Va fi mai bine, sper─â toat─â lumea.
2021 vine cu alte provoc─âri. Ne propunem s─â finaliz─âm ce am ├«nceput, facem planuri, vis─âm la mai bine… La fiecare ├«nceput de an, to┼úi ne propunem s─â facem lucruri noi, s─â schimb─âm mai mult sau mai pu╚Ťin ├«n via┼úa noastr─â. De la ce pornim, la ce s─â ne g├óndim depinde de fiecare ╚Öi de experien╚Ťele trecute.
E bine s─â ├«ncerc─âm s─â facem lucruri pe care nu le-am f─âcut niciodat─â? Sau s─â ne mul┼úumim cu ce avem, cu ce suntem? Pentru asta e bine s─â ne cunoa╚Ötem pe noi ca pe o parte din lume ┼či lumea ca pe o parte din noi. La fiecare ├«nceput avem multe ├«ntreb─âri: ce este mai important pentru mine, de ce ├«mi este fric─â, care oameni din via╚Ťa noastr─â sunt mai importan╚Ťi, care timp este mai important, care munc─â este cea mai important─â pentru a ne fi mai bine, lumea mea sau lu┬şmea noastr─â…
Ave╚Ťi curaj s─â ├«ncepe╚Ťi lucruri noi, s─â face╚Ťi ceea ce v─â place, s─â nu l─âsa╚Ťi oportunit─â╚Ťile s─â se iroseasc─â! S─â v─â fie anul cu folos!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.