Returul Diviziei A1, tot sub formă de turnee

0
39

• Ştiinţa Explorări, gazda a trei dintre ele

Federaţia Română de Volei a decis ca returul Diviziei A1 la volei masculin să se desfăşoare ca şi turul campionatului, tot sub formă de turnee. Dacă în prima parte a sezonului Ştiinţa Explorări nu a organizat niciun turneu din cele 6 derulate, acum formaţia băimăreană va avea posibilitatea să fie gazda a trei turnee.
Primul turneu este programat în perioada 15-17 ianuarie 2021, în Baia Mare, turneu la care Ştiinţa Explorări va întâlni pe Ştiinţa Bucureşti şi „U” Cluj-Napoca. După o pauză de aproximativ o lună de zile, formaţia antrenată de Marius Botea va reveni pe parchetul sălii „Lascăr Pană” pentru turneul 2, stabilit în perioada 12-14 februarie 2021. La acest turneu vor mai lua parte Unirea Dej şi Dinamo Bucureşti. Ştiinţa Explorări nu va pleca din Baia Mare nici pentru turneul 3, care se va derula în perioada 27 februarie – 1 martie 2021, turneu la care echipa băimăreană va juca un singur meci, cel cu SCM Zalău. Pentru turneele 4 şi 5 (12-14 martie 2021), Ştiinţa Explorări va lua drumul capitalei, unde va disputa două jocuri, cel cu promovata CSU Braşov, respectiv împotriva echipei organizatoare, Steaua Bucureşti. În fine, ultimul turneu, cel cu numărul 6, va fi responsabilitatea campioanei Arcada Galaţi, programat în perioada 27-29 martie 2021. Aici, Ştiinţa Explorări va avea parte de doi adversari grei, SCMU Craiova şi Arcada Galaţi, şi de unul facil, CS UV Timişoara.
Ştiinţa Explorări Baia Mare a terminat turul campionatului pe poziţia 9, cu doar două victorii la activ, dar are şansa să se revanşeze în cele trei turnee pe care le va organiza la începutul anului viitor.
Totodată, FRV a stabilit ca a doua competiţie ca valoare, Cupa României, să aibă loc tot sub formă de turneu, care va avea loc din 27 ianuarie şi până în 31 ianuarie 2021 inclusiv la Cluj-Napoca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.