🕮 Lecții de învățat 🕮 Conviețuirea cu Covidul

0
106

Studiile care se fac despre invazia C19 ne arată clar că va trebui să ne obișnuim și să învățăm să conviețuim cu el. Și poate și cu alte virusuri. Important este să nu alegem între extreme: să-i negăm existența sau să intrăm în panică. Să nu ne facem singuri viață grea, ci să învățăm să ducem o viață normală. Fiindcă s-a demonstrat că virusul nu-și reduce efectul vara. Spălarea mîinilor și păstrarea unei distanțe de protecție sunt cea mai bună metodă de protejare. Spălați-vă pe mâini și trăiți viața ca de obicei. Este suficient să folosiți săpunul normal împotriva C19, nu neapărat săpunul antibacterian. Virusul, oricum, nu este o bacterie.
Nu deveniți paranoici cu dezinfectarea pungilor cu alimente! C19 nu este o infecție alimentară. Nu există niciun risc dovedit ca C19 să fie transmis prin alimente. Ședințele de saună nu ucid virusurile care-au pătruns deja în corp. Există multe alte alergii sau infecții virale din cauza cărora poți să-ți pierzi mirosul, dar fiți atenți dacă vi se întâmplă asta!
Igiena e necesară, dar nu trebuie să devină obsesie! Păstrând distanța, vă puteți mișca în aer liber, fiindcă mișcarea e necesară. Evitați știrile alarmiste, fiindcă acestea degradează sistemul imunitar prin stres și anxietate. Repetarea acestora cotidian ne distruge calitatea vieții.
Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.