România a câștigat la “masa verde” meciul cu Belgia

0
58

Naţionala de rugby a României a câştigat la „masa verde”, cu 28-0, victorie cu bonus ofensiv – 5 puncte, meciul cu Belgia din ultima etapă a ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship. Decizia a fost luată de către Colegiul Director al Rugby Europe.
Programată pentru data de 7 februarie, la Craiova, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, partida dintre România şi Belgia a fost suspendată după ce Rugby Europe a anunţat că a fost informată că delegaţia belgiană nu poate părăsi ţara pentru a ajunge în România.
Clasamentul ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship va fi definitivat după disputarea pe 7 februarie a celor două meciuri restante, Spania – Portugalia şi Georgia – Rusia.
Play-off-ul dintre ultima clasată în ediţia 2020 a Rugby Europe Championship şi câştigătoarea Trophy, Olanda, va trebui să se dispute până pe 13 iunie 2021. Câştigătoarea va disputa meciurile din ediţia actuală a REC în lunile iulie şi noiembrie.
De asemenea, Colegiul Director a decis menţinerea datelor de disputare a ediţiei 2021, care va debuta în weekendul 6-7 martie. Competiția se va desfăşura de-a lungul lunii şi va continua apoi în iulie, informează Federaţia Română de Rugby.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.