Mai poate fi făcut un pas către sferturi

0
43

• CS Minaur Baia Mare – Storhamar Handball Elite •

CS Minaur Baia Mare poate face azi un pas imens către sferturile de finală ale EHF European League, singura condiție a formației antrenate de Costică Buceschi fiind acontarea celor două puncte din confruntarea cu Storhamar Handball Elite.
Meciul care ne poate duce tot mai aproape de primele opt formații se va desfășura de la ora 17.00 în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, în direct la Digi Sport 2, și va fi oficiat de cuplul ucrainean Marina Duplii și Olena Pobedrina.
Această întâlnire ar fi trebuit să aibă loc în Norvegia, însă din cauza regulilor sanitare din fiecare țară, statul nu a permis disputarea meciului pe teren propriu de către Storhamar. În cele din urmă, cele două cluburi au găsit o soluție cu CS Minaur în postura de gazdă. Asta nu înseamnă că duelul este câștigat dinainte de formația românească, însă băimărencele dețin multe avantaje pentru a ieși din nou învingătoare. Pot profita de faptul că joacă pe teren propriu, au ascendentul moral din prima confruntare, precum și evoluția pozitivă din partea a doua cu Astrahan. De asemenea, echipa noastră este mult mai odihnită, a rămas acasă după jocul cu rusoaicele, au și un joc în minus față de adversare, pe când norvegiencele au avut de disputat două partide cu Thuringer (sâmbătă și duminică), plus drumul din Germania până în România. Aceste aspecte pot cântări enorm în deznodământul dintre CS Minaur și Storhamar, deznodământ care sperăm să ne fie favorabil și care să ne aducă tot mai aproape de sferturi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.