Reprezentanți ai Ambasadei Ucrainei în Baia Mare

1
89

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, prefectul Vlad Duruș și subprefectul Enikö-Erzsébet Krizsanovszk, au primit vizita oficială a reprezentanților Ambasadei Ucrainei în România – însărcinatul cu afaceri, Păun Rohovei, și secretarii Pavlo Nekrasov și Petro Stoian – în vederea consolidării unei bune colaborări între România și Ucraina.
Unul dintre obiectivele principale pentru dezvoltarea Maramureșului îl reprezintă realizarea podului peste Tisa, proiect transfrontalier ce va facilita trecerea graniței.
Ionel Bogdan, președinte CJ: „Mă bucur să văd că avem deschidere din partea Ucrainei și că își doresc să consolidăm o relație de colaborare cât mai eficientă. Cultura și tradiția, economia, învăță­mân­tul, precum și relațiile interumane sunt principalele domenii pe care le vom îmbună­tăți”. (o.m.)

1 COMENTARIU

  1. De aproximativ 20 de ani se tot vorbeste despre construirea podului peste Tisa si de fiecare data cand a venit o delegatie din Ucraina s-au facut dineuri stropite din plin cu palinca si podul inca este in stadiul de proiect.Imi este teama ca si in urmatorii 20 de ani se vor mai consuma cateva butoaie de palinca si podul tot nu se va face.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.