16.000 pachete cu țigări descoperite la frontiera de nord

0
14

La ieșirea din Certeze spre Negrești-Oaș, polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autovehicul marca Land Rover, înmatriculat în România, despre care existau informații că transportă țigări de contrabandă.
Șoferul a ignorat semnalele și a continuat deplasarea în mare viteză. S-a pornit în urmărirea mijlocului de transport și, cu sprijinul Poliției Rutiere, după aproximativ 4 km, s-a reușit reținerea mașinii urmărite în Certeze.
La volanul mașinii se afla un cetățean ucrainean, în vârstă de 22 de ani, iar în urma verificărilor și a traseului parcurs, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete aruncate de către șofer. Acestea au fost transportate la sediu, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 16.000 pachete cu țigări, de diferite mărci.
Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 187.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca Land Rover, folosit în activitatea de contrabandă a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, iar în cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.