Academia Minaur, medaliată cu bronz

0
67

Academia Minaur Baia Mare a câștigat, ieri, finala mică a juniorilor I de la turneul final cu LPS Piatra Neamț, 30-25 (17-13), și a cucerit medaliile de bronz. În semifinale, jucătorii lui Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu nu au avut nicio șanșă în disputa cu CSM București derulată sâmbătă, și au cedat cu scorul de 23-29 (8-14).
Finala mică a decurs sub semnul echilibrului sau cu LPS Piatra Neamț la conducere în prima jumătate a primei reprizei. Juniorii băimăreni și-au găsit încet, încet cadența și au recuperat din terenul pierdut, pentru ca în partea secundă din primul mitan să preia ostilitățile, controlate inteligent până la finalul reprizei, când tabela a fost favorabilă Academiei Minaur, 17-13. Aceeași abordare a avut-o și în partea a doua a finalei mici, juniorii lui Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu reușind să deți­nă o diferență constantă de 4-5 goluri, înregistrată și la finalul jocului, 30-25. Academia Minaur câștigă medaliile de bronz și datorită evoluției de excepție a lui Erik Pop, marcator a 14 goluri, și care a fost unul dintre remarcații principali ai turneului. Cu ordinea finală a turneului final a juniorilor I, dar și cu premiile speciale oferite de către FRH, vom reveni în numărul de mâine.
• Academia Minaur Baia Mare: Sincu, Ghibirdic, Pașca – T. Buciuman, Konya 2, Paul Bogdan 5, Hauler, Sabou, V. Pop, Birtaș 4, E. Pop 14, Chiș 3, Petrea 2, Astalâș. Antrenori: Claudiu Clonovszki și Florin Mironescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.